Gravid yoga

Gravid yoga gav mig virkelig meget ro og sikkerhed i min egen krop. Strækkene var blide og skønne, og jeg følte jeg kunne bruge de bevidste åndedræt da jeg skulle føde min lille pige”

Din krop og din baby

Meget forandres i din krop gennem graviditeten. Når du laver yoga på vores gravidhold giver du dig selv en pause, og ro til at mærke efter og ”følge med” i de forandringer der sker. Din indre ro, dit velbefindende, smitter direkte af på din babys velbefindende. Vi arbejder på gravidholdet med at du bliver mere bevidst omkring dit åndedræt, så du kan anvende dit åndedræt aktivt ved fødslen.

Gennem blide stræk og bevidste bevægelser løsnes spændinger og du får en dejlig fornemmelse af velvære!

De 3 formål

1. Du erkender kroppen som dit værktøj

Kroppen er det værktøj, du bruger i alle livets situationer. Gennem Corpus Vitalis Yoga gør du kroppen smidig og stærk, du gør kroppen klar til den forestående fødsel.

2. De helbredsmæssige virkninger

Alle yogaøvelser har forskellige helbredende virkninger. På gravid holdene laver vi øvelser der gavner veneklapperne i benene, aflaster din lænd og dit bækken.
Gennem behagelige stræk, harmoniske bevægelser, der bliver udført med et roligt, bevidst åndedræt, masseres og stimuleres de indre organer.

3. Indre fred, ro og harmoni

Corpus Vitalis Yoga er bevidste bevægelser og giver dig indre ro, en større klarhed og mod til at møde hverdagens udfordringer med oprejst pande. Derudover har din baby direkte gavn af at du har færre stresshormoner i kroppen.

Du har en kæmpe indre styrke. Når du bruger tid på at skabe indre ro, vil du se alting mere klart.