Meditation på flere måder

Meditation er den letteste mulighed for at berolige sindet og bringe det i harmoni.

Meditation opfattes ofte som værende udelukkende en spirituel sag. I de seneste år har man dog gennem medicinsk forskning fundet ud af, at kroppen gennem meditation bliver positivt påvirket, – at meditation styrker kroppens immunforsvar, hjælper ved utrolig mange af ”tidens problemer” – stress, usikkerheder osv.

Vi arbejder med enkle øvelser, der let også kan praktiseres hjemme.

At skabe ro i tankerne, at opleve en positiv opløftende stemning i bare ganske få minutter dagligt, har stor betydning for den personlige velvære, både fysisk og psykisk.

Læs eksempler på små meditative tekster og digte af Philipp Schober ved at klikke på linket.

Vi tilbyder

Afspænding

At ro, fred og glæde gør alting lettere i det daglige liv, og også styrker immunforsvaret, er nemt at forstå.

Der undervises i den særlige afspænding Philipp Schober har udviklet i sit program af selvhelbredende øvelser. Gennem rolige og præcise anvisninger bringes kroppen til ro og hvile, men hele tiden i en vågen og bevidst tilstand.

Det er almindeligt kendt, at ved denne proces nedbrydes stresshormoner, blodtrykket sænkes, immunforsvaret bliver styrket, blodomløbet i hjernen øges, reaktionsevnen forbedres osv. Fornemmelsen af stress forsvinder. Kroppen er hvilende – bevidstheden er klar og vågen.

Ved at udføre denne rolige afspænding opnår du større sundhed og en mere fredfyldt og aktiv hverdag.

Livsfactologi

Alle livets lovmæssigheder er gennem naturen og dens synlige forløb gjort klart erkendeligt for mennesker.

Naturen viser absolut, direkte og uforfalsket livsfakta. Livsfakta, der også i det daglige kan efterleves, så hverdagen bliver mere og mere harmonisk.

Gennem Livsfactologi lærer du at læse “livets bog”.

Kurset består af samtalerunder, hvor du, igennem tankebilleder fra hverdagen og spørgsmål om livets hændelser, kommer til at tænke over mange grundliggende livsprincipper – og gøre dine egne ekendelser.

Lige så stille vil du finde svar, og nye sammenhænge bliver synliggjort.

Meditation

Gennem en regelmæssig udøvelse af meditation kan du øge evnen til at navigere bevidst igennem dit liv.

Kurset indeholder enkle og korte meditationsøvelser, der let kan praktiseres i enhver dagligdag.

For at opnå den bedste effekt af meditation er det nødvendigt at kende baggrunden for øvelsen, således at denne kan indgå som en helhed i dit liv.

Igennem undervisningen vil der blive skabt en forståelse og bevidstgørelse af tankerne bag meditation, så du ved, hvorfor øvelsen virker.